Benvingood Day, jornada festiva de portes obertes a la Deixalleria de Cornellà

El diumenge, 19 de novembre, d'11.30 a 13h, la Deixalleria de Cornellà (carrer Progrés, 18-20) ens convida a una jornada de portes obertes de sensibilització sobre la prevenció de residus, amb activitats per a tota la família: xocolatada solar per a tohom, portes obertes a l'espai Re-utilitza, repartiment de bosses per a la recollida selectiva, premis als millors usuaris de la deixalleria, animació musical i molt més.

L'activitat s'emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, en què Cornellà participa juntament amb vuit deixalleries municipals: Barcelona (Vallvidrera), Esplugues-Sant Joan Despí, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Tiana-Montgat, i Viladecans.

Així mateix, es faran dos tallers: un de compostatge i un altre de reparació d'aparells elèctrics (11.30h ) i una visita guiada pel recinte. Per participar als tallers cal inscripció prèvia al telèfon: 93 475 87 18 o al correu electrònic medi_ambient@aj-cornella.cat

Tots els veïns i veïnes de Cornellà podran reservar un màxim de dos objectes de la deixalleria des de la web http://reutilitza.cornella.cat. L'espai Re-utilitza es tracta d'una iniciativa que pretén reutilitzar objectes en bon estat de conservació i funcionament per tal de destinar-los a cobrir necessitats bàsiques de persones en situació de vulnerabilitat social. Tot i que aquest diumenge excepcionalment l'espai obre les seves portes a tota la ciutadania per buidar estocs i es podrà reservar prèviament un màxim de dos objectes que es recolliran durant la jornada.