I Jornada per prevenir el càncer al Citilab

"Vine a conèixer el càncer per prevenir-lo", I Jornada organitzada per l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) en col·laboració amb l'Ajuntament de Cornellà i Citilab, aquest dijous 23 de novembre, de 16 a 19.30 hores.

Una iniciativa adreçada tan a professionals com a la ciutadania en general, amb la intenció d'oferir informació i suport als familiars i persones involucrades en el coneixement sobre la malatia. Es pretén conscienciar i educar, tant en el tema de la malaltia com en la repercusió psicosocial. Hi participaran especialistes en oncologia, psico-oncologia, infermers/res, treballadors/res socials, pacients i familiars que aportaran el seu testimoni personal i les opinions més diverses.

En primer lloc hi haurà una taula rodona que tractarà sobre els tipus de càncer i la seva prevenció, i, seguidament deprés d'un col·loqui testimonial i una pausa, es tractaran altres temes com la missió i l'atenció psicosocial de l'AECC - Catalunya Contra el Càncer. L'entrada gratuïta fins completar l'aforament de la sala.

Així mateix, la delegació de l'AECC a Cornellà organitza el 4rt. Sopar Solidari per la recerca oncològica el pròxim divendres 25 a les 21.30 hores, a l'Hotel Novotel de Cornellà. Es tracta d'un sopar-trobada amb les institucions i el teixit associatiu de Cornellà, on s'explicaran les activitats dutes a terme i els futurs projectes. El sopar té un preu de 32€.

La delegació de Cornellà treballa des de 2013 vers la millora pels malalts de càncer i llurs familiars, prestant atenció social, psicològida, fent campanyes de conscienciació i fomentant la recerca oncològica.

  Informació i inscripcions enviar correu electrònic a cornella@aecc.es.
  Descarrega't el programa de la Jornada