Voleu ser protagonistes de la nova imatge de la Campanya de Comerç de Cornellà?

Es busquen protagonistes per posar-li cara a la nova imatge de la Campanya de Comerç de Cornellà de 2018. Enguany s'ha pensat en organitzar alguna cosa diferent, original i divertida com és una sessió de fotos per triar el o la model o models de la propera campanya, en una mostra de suport als botiguers i negocis de la ciutat. Tothom que vulgui podrà participar i ser fotografiat, com més perfils diferents millor.

El càsting fotogràfic es realitzarà el divendres 1 de desembre, en una de les carpes instal·lades als voltants del mercat Centre en el marc de la VI Nit de Compres de Cornellà, tret de sortida de la campanya de Nadal per al comerç local. Des de les 8 del vespre i fins a la mitjanit, prop d'un centenar de comerços ocuparan els voltants dels mercats Centre i Marsans perquè comerciants i compradors comencin a escalfar motors per a un mes de regals i de tradicions.

La iniciativa portada a terme per l'Ajuntament de Cornellà amb la participació de l'Associació Cornellà Compra a Casa pretén generar un sentiment de vinculació de la ciutadania amb el comerç local, una acció que repercuteix favorablement sobre l'economia de la nostra localitat. D'aquesta manera seran els mateixos ciutadans i ciutadanes els que convidaran a la resta de la població a realitzar les seves compres en l'ampli ventall d'establiments que operen al municipi, en una clara aposta per posar en valor les virtuts d'aquest: la proximitat, la garantia de qualitat i el tracte personal.

Poden participar persones de totes les edats, homes, dones, joves, grans, nens i nenes. Podeu posar sols o en grup, com a màxim de tres persones. Això sí, els infants hauran de venir acompanyats amb el pare o la mare o amb tots dos. Entre totes les persones participants se n'escolliran unes quantes per protagonitzar els diferents materials de difusió (cartells, urbans publicitaris, revista i web municipal, etc), i la resta passaran a formar part d'un arxiu per a properes accions de difusió del comerç de Cornellà.

Els participants al càsting hauran de donar el consentiment de la publicació de les imatges.

Si esteu interessats en participar, empleneu el formulari amb les vostres dades.

FORMULARI DE PARTICIPACIÓ