Canvis de sentit del trànsit per inici d'obres al carrer Verge de Montserrat

Ja han començat les obres a l'entorn del carrer Verge de Montserrat i l’avinguda Baix Llobregat, per aquest motiu s'ha procedit a modificar el sentit de la circulació de diferents carrers dels barris Centre i Riera per mantenir la mobilitat del trànsit rodat a tota la zona i evitar al màxim les molèsties a vianants i vehicles.

Es recomana més atenció als conductors pels canvis en la senyalització de l'obra. Aquests canvis de sentit seran permanents i afectaran concretament als carrers Camí Vell de Sant Boi (Antic Almirall Vierna), passatge del Transformador, passatge dels Horts i carrer de l'Avenir (veure plànol adjunt). Els veïns i veïnes de la zona rebran aquests dies un full informatiu per coneixer el detall de les obres.

Un espai més verd i per als vianants

El carrer Verge de Montserrat es transformarà en un carrer amb prioritat per als vianants, de plataforma única amb vegetació i zones de descans, per així donar-hi un caràcter més amable i complementari amb l’entorn natural, i que serà compatible amb el pas dels vehicles del veïnat en alguns trams.

Es tracta d’una obra integrada en el projecte Cornellà Natura. El canvi suposarà una millora important de l’espai urbà, creant un nou corredor que anirà des del carrer de Rubió i Ors fins a l’avinguda del Baix Llobregat. Així, es crea un passeig de prop de 200 metres, que permetrà arribar des del centre de la ciutat cap a la passarel·la del riu. Les obres tenen un pressupost de 293.022,50 euros i tindran una durada aproximada de cinc mesos.

Al llarg de tot el corredor es plantaran diferents tipus d’arbres i plantes, amb mobiliari urbà, parterres i jardineres, la qual cosa millorarà l'estètica d'aquest carrer. El primer tram del projecte, entre l’avinguda del Baix Llobregat i el passeig dels Ferrocarrils, té una superfície de 1.203 m2 i una longitud de 112 metres, amb arbres nous a l’enllaç amb l’avinguda. El segon tram, entre el passeig i el carrer Rubió i Ors, té 81 metres de llarg i 697 m2 de superfície, i s’hi col·locarà una franja central arbustiva.

 

CANVIS CIRCULACIÓ PER OBRES