Nou any, nous propòsits, nous cursos als centres cívics de Cornellà

Comença l'any amb un nou objectiu, aprèn, diverteix-te i coneix persones amb les teves mateixes inquietuds als centres cívics de Cornellà, autèntics espais dinamitzadors de la vida social i cultural de la ciutat.

Fins a finals d'any et pots inscriure en qualsevol dels més de cinquanta tallers i cursos que ofereixen els centres cívics de Sant Ildefons, Gavarra i Parc Esportiu per al primer trimestre de 2018. Els cursos són per al públic adult i es fan en horari de tarda, majoritàriamen.

L'oferta és molt variada. A Sant Ildefons es pot triar entre diversos cursos creatius, organitzats per les diferents entitats del barri i pel mateix centre cívic, per exemple de fotografia a càrrec de l'Espai fotogràfic Sant Ildefons, o de dibuix i pintura a càrrec de Corne'll'Art Traços o joieria impartit per Gent i Futur. A més a més, altres d'activitat física com el tai-txi, vital-gym, zumba o els d'estimulació de la memòria, de cuina, informàtica i els clàssics de balls de saló, dansa oriental, flamenc, sardana o sevillanes, i molts més en els quals han col·laborat entitats com l'Associació Cornellà per les Dones, Associació Dansa i Ritme, Gent i Futur, Centre Cultural Andaluz Bals Infante, Club Social Espai 3, Amics de la Sardana, El Semillero Azul i Escola d'Art Cornell'Art Traços, entre d'altres.  Fins i tot, aquest any va començar un taller de música i infància per a famílies amb nadons de 0 a 3 anys.

Al Centre Cívic de Gavarra podrem trobar la vessant creativa amb el clàssic taller d'art a càrrec de l'artista l'Evaristo Benítez, o els d'artterapia i risoterapia. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial.

Pel que fa al Parc Esportiu Llobregat (PELL), ofereix cursos com ara: improvisació teatral, balls llatins o dansa del Ventre. Així mateix, es faran cursos de costura creativa, cuina o d'escriptura creativa. També hi haurà propostes de creixement personal i alguns gratuïts relacionats amb el medi ambient.

 

Centre Cívic La Gavarra
Centre Cívic Sant Ildefons
Centre Cívic PELL