Art i tradició es donen cita a la VI Fira de Santa Llúcia i a la Mostra de Pintors de Cornellà

Aquests dies Cornellà ultima els preparatius per celebrar una de les cites més esperades de l'any, la VI Fira de Santa Llúcia, els dies 16 i 17 de desembre, amb un centenar de paradetes de productes típics nadalencs, al voltant de la plaça de l'Església. Aquestes dates nadalenques feu un cop d'ull a l'aplicació Què Fer a Cornellà per estar al dia de totes les activitats culturals, tradicionals i solidàries que contribuieixen a refermar la vinculació amb les entitats i el comerç local.

La nova edició de la Fira de Santa Llúcia tindrà també una vessant familiar i lúdica amb activitats paral·leles com petits concerts, tallers, degustacions gastronòmiques, sardanes o castellers, a més de diverses iniciatives com un camp de "futbet", mini cars per als més petits o pista de bàsquet. A més, durant tot el dia, a l'escenari de la plaça de l'Església hi hauran actuacions musicals i moltes més sorpreses.

El Castell de Cornellà acull a partir del 15 de desembre (inauguració a les 20 hores) i fins al 28 de gener la XII Mostra del Grup de Pintors de Cornellà. Els artistes locals exhibeixen els seus darrers treballs en una mostra pictòrica on es poden trobar diverses temàtiques i també tècniques com pintura a l'oli o aquarel·la, entre d'altres.

I a més a  més, aquest Nadal apunta't als tallers a la xarxa de biblioteques, visita els pessebres a les parròquies, assiteix a un concert nadalenc.... Per no perdre't res del que es fa a la teva ciutat, subscriu-te al butlletí electrònic Què Fer a Cornellà.
Agenda de Nadal