25 anys de Fira Infantil de Nadal a Cornellà

Més de 4.000 escolars visiten aquests dies (18,19 i 20) el recinte firal de Cornellà que acull l'esdeveniment més esperat pels infants, la Fira Infantil de Nadal, que enguany compleix 25 anys. El saló cornellanenc obrirà per a tot el públic a partir de dissabte 23 de desembre a les 11h.

Castells inflables, tallers de tota mena, esports a dojo, jocs simbòlics, atraccions de fira, animació en viu, exhibició canina, castellers, tradicions... i moltes més activitats omplen els 8.300 metres quadrats de superfície per a l'esbarjo dels menors d'entre 2 i 12 anys. Per commemorar els 25 anys de Fira hi haurà més sorpreses on el circ tindrà un esment especial amb la col·laboració de Kanaya Circ que oferirà un taller multidisciplinari per apropar als més petits a aquest món de màgia i il·lusió; i el dissabte 30, a les 10 h, gaudirem dels Castellers, Gegants i Grallers de Cornellà.

Especial atenció tornaran a tenir les activitats que organitzen els cossos de seguretat presents: un circuit d'activitat a càrrec de la Guàrdia Urbana de Cornellà i un taller que desenvoluparan els Mossos d'Esquadra per desvetllar els secrets de la seva feina. Una de les novetats arriba de la mà de la policia local que del 23 al 31 de desembre oferiran una exhibició canina a les 13 h mostrant les capacitats dels gossos com a col·laboradors en feines policials.

Els esports també ocupen una gran superfície firal, es podran practicar disciplines com tennis taula, mini futbol, mini tennis, mini pàdel, bàsquet 3×3, mini handbol, mini hoquei i futbol sala, i una gran trobada de bàsquet i futbol (dissabte 23, d'11h a 14 h).

I la nota solidària aquest any la posa UNICEF que hi serà a la fira informant sobre la seva feina en 190 països desenvolupant programes de salut, nutrició, accés a l'aigua potable, educació, etc.

El Laboratori de la Torre de la Miranda és un altre dels equipaments municipals que aquests dies (23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre) obre les portes al públic perquè els nens i nenes de Cornellà puguin conèixer el laboratori des d'on el Mag Maginet ens observa i esbrina per on vindran els Reis d'Orient.

Per motius de seguretat l'aforament està limitat a 144 persones per dia (12 sessions d'aproximadament 15 minuts cadascuna per a un màxim de 12 persones per sessió). Només pot pujar un adult per cada nen/a i cal agafar tanda d'accés. Consulteu la normativa de visites a la web de l'Ajuntament.

Horari i preus Fira Infantil de Nadal

Dies obert al públic: Del 23 al 31 de desembre 2017 (excepte dies 25 i 26 de desembre)

Horari: d'11h a 20h excepte 24 i 31 de desembre d'11h a 18h

Preus: Familia amb un menor: 7€ // Familia amb dos menors: 12€ // Familia amb tres menors: 15€

NIT DE REIS