Descobreix un univers ple de sorpreses al Campament oriental de Cornellà

Ja queda menys per la Nit de Reis! Què us sembla si mentrestant fem una visita al Campament Oriental on el  Mag Maginet ens desvetllarà el secret més ben guardat: com arriben els Tres Reis d'Orient a Cornellà?

De l'1 al 4 de gener el parc de Can mercader es converteix en un autèntic campament oriental amb molta animació: malabars, danses, tallers infantils, berenars solidaris, mostra d'oficis artesans, parades solidàries, espectacles itinerants.... l'element màgic i la visita a la carpa del Mag Maginet!

El Mag Maginet viu a Cornellà des de fa 300 anys, concretament a la Torre de la Miranda, i des de fa 25 recull les cartes dels nens del municipi per lliurar-la als Reis Mags. Des de fa un parell d'anys també li acompanya la Fada Ondina per ajudar-lo amb els preparatius de l'esdeveniment més important de l'any. Voleu saber com es van conèixer la Fada Ondina i el Mag Maginet? Descarregueu-vos el Conte de Reis 2018 i ho descobrireu!

CAMPAMENT ORIENTAL

Lloc: Parc de Can Mercader

Dies: 1, 2, 3 i 4 de gener

Horari: 17.30 a 21 hores

Entrada gratuïta

El Laboratori de la Torre de la Miranda és un altre dels equipaments municipals que aquests dies (23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre) obre les portes al públic perquè els nens i nenes de Cornellà puguin conèixer el laboratori des d'on el Mag Maginet ens observa i esbrina per on vindran els Reis d'Orient.

Per motius de seguretat l'aforament està limitat a 144 persones per dia (12 sessions d'aproximadament 15 minuts cadascuna per a un màxim de 12 persones per sessió). Només pot pujar un adult per cada nen/a i cal agafar tanda d'accés. Consulteu la normativa de visites a la web de l'Ajuntament.

 

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE NADAL A CORNELLÀ