Regalar cultura per Nadal, una bona opció

Aquest Nadal sorprèn als teus amb un regal diferent i original com pot ser un abonament per assistir a les obres artístiques que més us agradin o comprar l'entrada anticipada amb un descompte molt especial a totes les propostes culturals que es fan a Cornellà.

Com sempre, hi podreu trobar una mica de tot. La programació de L'Auditori de Cornellà comença el 2 de febrer a la Sala2.cat amb la pianista i compositora Clara Peya, i al llarg de quatre mesos desfilaran noms com Jarabe de Palo, Nuria Graham, Clara Segura, Ramon Madaula o Josep Maria Pou. Molta dansa, en Pep Tosar amb "Federico García","Bodas de sangre", "Adossats",  "Moby Dick" amb en Josep Mª Pou,  i moltes coses més!!

BERENEM A L'AUDITORI?

Però abans, s'estrena Berenem a L'Auditori, una proposta adreçada al públic familiar en què, una hora abans de l'espectacle, tots els assistents podreu berenar al hall del teatre pa amb xocolata acompanyats de musica i cançons! Una aposta cultural molt atractiva que comença amb un espectacle musical que farà les delícies de grans i petits entorn un mític personatge de conte  "Tom Sawyer Detectiu" (28 de gener, a les 18 hores).

Hi ha abonaments especials per a tots els espectacles de L'Auditori pel preu de 106 € i altres ofertes a partir de 5 espectacles. Consulteu els preus al telèfon 93 474 02 02 (ext. 1307). Podeu comprar les entrades a www.auditoricornella.com

CORNELLÀ ESCENA I CULTURA EN FAMÍLIA, TOT A PUNT

També estan disponibles les entrades per als espectacles del Cornellà Escena i Familiar. Consulteu els descomptes i abonaments a la web i no us quedeu sense la vostra entrada per gaudir de propostes teatrals per a tots els públics.

Destaquem: "El petit piano" de la Cia. Centre de Titelles de Lleida, "La visita inesperada" amb Cia. Teatre del Raval, "Encantades" a càrrec de la Cia. PocaCosa, el nou estrena de la companyia MICROCORNELLATEATRE  de Cornellà; o concerts amb artistes com Perdidos. Rever i Santinos, Ricardo Lezón, Pedro Pastor, i Vicente Amigo en el marc del 35è Festival de Arte Flamenco de Catalunya; espectacles de dansa, i molt més.