Suma't a la campanya de recollida de joguines de Creu Roja

La Campanya solidària de recollida de joguines sota el lema "Una Joguina, Un Somriure" que cada any porta a terme la Creu roja per aquestes dates està a ple rendiment. Informeu-vos dels punts de recollida a les oficines de Creu Roja Cornellà, al carrer Rubió i Ors, 104. L'objectiu és aconseguir que cap nen i nena a la nostra ciutat es quedi sense joguines per problemes socials o econòmics, i alhora sensibilitzar sobre les desigualtats que existeixen a la nostra societat.

Creu Roja us recorda per aquesta campanya algunes recomanacions sobre el tipus joguines que es poden aportar: han de ser noves, educatives, no sexistes, no bèl·liques, i promoure el joc cooperatiu. Les famílies que puguin beneficiar-se han de passar prèviament pel circuit dels Serveis Socials.

També s'han sumat a la inicativa altres entitats com l'Associació B-Retina que va realitzar una sessió de xocolatada i cinema a l'auditori Sant Ildefons i el Club de Bàsquet Cornellà que va oferir les seves instal·lacions per recollir joguines, i va aconseguir recaptar gairebé 200 joguines entre el 8 de novembre i el 17 de desembre.

Més informació a: www.lajoguinaeducativa.org