Cornellà Cuida aborda com millorar la qualitat de vida dels cuidadors

El cicle de conferències Cornellà Cuida impartit per la Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents aborda aquest dijous 9 de gener les "Estratègies per millorar la qualitat de vida dels cuidadors no professionals". L'objectiu és donar suport a totes les persones de la ciutat que tenen cura dels seus familiars en situació de dependència, una tasca sempre complicada, moltes vegades esgotadora i quasi sempre poc reconeguda. Es tracta que la persona cuidadora prengui consciencia de la importància de cuidar-se, per això durant la xerrada es donaran a conèixer algunes estratègies bàsiques d'autocura, i per adquirir habilitats per gestionar situacions difícils.

La Fundació compta amb una àrea especialitzada en ajudar a les anomenades "persones cuidadores no professionals", i cada any donen suport a prop de 2.000 famílies que es troben en aquesta situació. Tanmateix, compten amb un experimentat grup de professionals que poden ajudar a millorar les capacitats, les habilitats i el benestar dels cuidadors.

El cicle de conferències i tallers Cornellà Cuida està adreçat a totes les persones cuidadores no professionals, amb una sessió mensual gratuïta de 90 minuts, impartida per l'equip tècnic de La Fundació. Cada mes s'organitza una activitat que preten oferir orientacions i pràctiques sobre els temes en què les persones ciudadores poden trobar-se amb més mancances en la seva tasca diària.

Entrada gratuïta. Informació i inscripcions a la
Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents
Tel. 93 375 00 10 // info@dependents.cat