Estrena el 2018 en forma amb Vine a Fer Esport Salut!

Fer dieta, portar una vida més sana o apuntar-se a fer esport, acostuma a ser un dels propòsits habituals per a l'any nou, per això el programa municipal Vine a Fer Esport Salut! torna aquesta setmana amb 200 noves activitats dinamitzades als parcs, places, i també a la piscina.

Des del 8 de gener i fins al 25 de març, teniu una activitat per a cada dia de la setmana, són molt variades i compten amb diferents nivells de dificultat, només heu de valorar quina és la més adient en funció de la vostra condició física, interès o les ganes d'experimentar noves modalitats. Els horaris de les activitats són molt amplis per poder respondre a les necessitats dels diferents col·lectius: tant de matí com de tarda. No requereixen inscripció prèvia.

Són propostes dirigides per monitors especialitzats i totalment gratuïtes programades des de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, perquè qualsevol persona les pugui realitzar. Cada dia es programen entre dos i quatre activitats diferents, en què s'intenta combinar el treball cardiovascular de diferent intensitat amb exercicis de tonificació, natació i fins i tot amb tallers d'alimentació saludable per a informar sobre hàbits alimentaris per a una vida sana. El pròxim taller d'alimentació saludable és dijous 11 de gener, a les 19 hores, als centre cívic Sant Ildefons. Aquest taller sí requereix inscripcions per tenir un aforament limitat, cal trucar al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1797) o al correu vroldan@aj-cornella.cat.

També els dissabtes, a les 11 hores, podeu assistir-hi a la Masterclass Saludable, davant del rocòdrom de Can Mercader.

Més informació: http://www.cornella.cat/ca/PAFES.asp