Can Mercader entre els parcs millor valorats de l'àrea metropolitana

El parc de Can Mercader destaca entre els tres millors, segons un estudi de valoració dels usuaris de la xarxa de parcs metropolitans, fet durant el mesos de juny i juliol de 2017. La nota de Can Mercader es de 8,2 sobre 10, una de les més altes de la comarca, i que creix 6 dècimes respecte de l’anterior enquesta de satisfacció realitzada el 2015.

Les dades pertanyen a una enquesta amb un total de 5.405 entrevistes realitzades als 44 parcs metropolitans. A cadascun dels parcs s’han fet entre 100 i 150 enquestes. L’aspecte més ben valorat és la tranquil·litat, amb una mitjana de 8,4 punts, seguit de la proximitat i el disseny amb un 7,9 i 7,7 punts respectivament. A Can Mercader els usuaris remarquen el passeig i el descans com a principal motiu de visita (30,5%), seguit per l’oci i el joc amb els infants (12,8%).

La resta de parcs de la ciutat mantenen un notable: el parc del Canal de la Infanta valorat amb un 7,9 sobre 10, i el parc de Can Corts amb una puntuació de 7,6. Respecte a la freqüència de visita, el 71,3% dels que visiten Can Corts ho fan diàriament, percentatge que baixa al 42,8% al del Canal de la Infanta i un 31,7% pel que fa a Can Mercader.

Una APP per conèixer a fons els parcs

L’app gratuïta Infoparcs informa sobre la xarxa de parcs metropolitans. Trobareu una fitxa descriptiva, així com plànols, punts d’interès, llistat de serveis, normes d’ús, agenda d’activitats, subscripció a butlletins, notícies, previsió meteorològica i opcions de mobilitat per arribar-hi.

 

  L'AMB edita una guia amb un itinerari botànic de Can Mercader on es detallen les espècies vegetals que es poden trobar i el seu valor botànic. Descarrega't la guia des d'aquest QR.
    Descarrega't l'últim número del Cornellà Informa i llegeix el reportatge complet.