Diferents actes reivindiquen el Dia Internacional de la Dona

El Consell de la Dona, òrgan en què es troben representades diferents entitats de la ciutat vinculades a potenciar la igualtat d'oportunitats, han desenvolupat un ampli programa d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

El dia 5 de març es farà el tradicional sopar de la dona, que tindrà lloc a partir de les 21 h a la Fira de Cornellà i en el qual participen prop d’un miler de dones. L’acte central es farà el dilluns 8 de març al Citilab, a partir de les 19 h amb una conferència, la lectura d’un manifest i un concert de boleros a càrrec del Conservatori del Liceu. També als instituts hi hauran activitats vinculades a aquesta commemoració.

Xerrades i òpera

El dia 3 de març es farà una conferència sobre les dones al Món a l’AVV Riera i la projecció de “Buda explotó por vergüenza” a la seu de l’Associació Eurodona. El dia 9 de març es farà la presentació del llibre “Las Ventanas de la Soledad Real” i el dia 11 una xerrada sobre el paper de les dones cuidadores i també una taula rodona sobre conciliació de la vida laboral i familiar. El dia 12 es podrà veure un documental de TV3 titulat “Reflexiona sobre què passaria si manessin les dones” i el 13 una xerrada sobre la dona i el món rural.

El dia 16 es farà el lliurament de premis de Narrativa per a dones “Àrtemis” i el 20 es podrà veure l’obra de teatre “Una tarda amb Lorca” al Patronat, a càrrec del taller de teatre del CIRD. També el dia 22 es farà una conferència sobre teologia i el dia 26 es podrà presenciar l’òpera de Bizet “Els pescadors de perles” a l’Auditori. Més informació sobre els actes a: www.cornella.cat

Activitats Dia Internacional de la Dona