Joan Puig i Dolors Varela (UEC Cornellà), campions de Catalunya de marxes tècniques

Joan Puig i Dolors Varela, de la UEC Cornellà, s'han proclamat campions de Catalunya de marxes tècniques de la FEEC, i el subcampionat va ser per José Ramón Blanco i Rosario Gómez, també de la UEC Cornellà, i la tercera plaça per Xavier Xuncà i Joan Carles Moreno del CE Avinyó.

El Campionat de Catalunya de Marxes Tècniques de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va tenir lloc dins del marc de la 54a Marxa d'Orientació i Regularitat "El Cuc", el mes de novembre, a Sant Mateu de Bages (Bages). La marxa va estar organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà (UECC), amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista Talaia i el Centre Excursionista Molins de Rei.

El campionat ha tingut un sistema mixt, amb una part de sistema "dufour", una de sistema "cuc", i una altre amb sistema descriptiu. Cada sistema funciona de manera diferent. En el sistema "dufour", per azimuts, la representació gràfica es fa amb una línia recta i a escala, on es marca la sortida i l'orientació en graus per on va el camí. A cada azimut es marca el tipus de camí. El sistema "cuc" es una representació gràfica del camí en verdadera magnitud, no en projecció. En aquest sistema les distàncies poden enganyar, ja que el camí que es plasma gràficament és una abstracció de la realitat. En aquest cas també s'indica el tipus de camí. En el sistema descriptiu simplement s'explica el camí a seguir de forma literal.