Torna el Carnestoltes, la festa més esbojarrada de l'any!

Al febrer arriba un dels moments més esperats de l'any: el Carnestoltes. Aquest any podrem gaudir d'activitats per a grans i menuts, que començaran amb el Dijous Gras (8 de febrer) i acabaran el Dimecres de Cendra (14 de febrer).

 

Dijous 8 de febrer de 2018 - Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a Cornellà de Llobregat.

Lloc: Plaça de l’Església de Cornellà de Llobregat.

17:30 hores: Inici de l’activitat amb l’ambaixador de Sa Majestat el Rei Carnestoltes amenitzant al públic assistent fins a l’arribada.

17:50 hores: Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes amb el seu Tren de l’Oest a Plaça i pregó inici de festa.

18:15 hores: Actuació de la Cia. Encara Farem Salat amb l’espectacle “Som de l'oest”

Durant l’activitat s’oferirà al públic assistent la possibilitat de degustar el tradicional “pinxo” de truita de Dijous Gras, per la celebració de l’arribada del Carnaval a la ciutat.

 

Dissabte 10 de febrer de 2018 – Gran rua de Carnaval i Concurs de comparses. (El període per fer las inscripcions serà del 15 al 31 de gener de 2018 (ambdós inclosos) portant al Registre General d’entrada el full d’inscripció omplert juntament amb tota la documentació que marquen les bases que acompanyen al full d’inscrpció).

17:00 hores: a la Plaça de Catalunya, convocatòria de comparses participants al Concurs de comparses del Carnestoltes 2018 a Cornellà de Llobregat.

17:45 hores: Arribada a la capçalera de la rua de Sa Majestat Rei Carnestoltes amb el seu Tren de l’Oest.

18:00 hores: Inici del recorregut de la cercavila de Carnestoltes 2018 amb el següent itinerari: Inici carrer Bonestar (a l’alçada de la plaça Catalunya), avinguda Sant Ildefons, carrer República Argentina, carrer Mossèn Andreu, arribada a la Plaça Catalunya.

19:00 hores: Actuació del grup Karaokes Band i festa a l’escenari de la Plaça Catalunya de Cornellà.

Al voltant de les 20:30 hores: Sa Majestat el Rei Carnestoltes farà públic el veredicte del jurat amb les comparses guanyadores de les 5 categories de premis patrocinats per l’Associació de Comerciants Cornellà Compra a Casa (Cada un dels premis, consistirà en un guardó de record de la categoria guanyada i una tarja de compra de l’Associació Cornellà Compra a Casa carregada amb un import de 500’00,- € per fer servir als comerços de la ciutat adherits):

o Millor coreografia.

o Millor animació musical.

o Disfressa millor confeccionada.

o Disfressa més original.

o Disfressa de temàtica més actual.

 

Diumenge 11 de febrer de 2018 – Rua Infantil de Carnaval a Cornellà.

Organitzat per la Xaranga Sarau de la Sociatat Cural La Unió

12:00 hores: Inici del recorregut de la cercavila de Carnaval Infantil 2018 amb el següent itinerari: Inici carrer Rubió i Ors (a l’alçada del carrer de Pius XIIè), pujada de la Rambla d’Anselm Clavé, i finalització a la Plaça de l’Església.

A voltant de les 13:00 hores: Actuació de Cia. Pentina el Gat amb l’espectacle “Balambambu”

 

Dimecres 14 de febrer de 2018 – Festa del Judici Final

Lloc: Plaça Catalunya.

17:30 hores: Inici de l’activitat amb speaker amenitzant al públic fins a l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes per assistir al seu judici.

17:50 hores: Arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes a Plaça i inici del judici.

18:15 hores: Actuació de la Cia. El Pot Petit amb l’espectacle “Riallades”