Més d’una cinquantena de cursos als Centres Cívics

El centres cívics de Cornellà comencen al gener 50 cursos i tallers que impartiran en el primer trimestre de 2018. Una variada oferta per aprendre alguna cosa nou i ampliar coneixements prop de casa. La majoria de les activitats es duran a terme en horari de tarda per facilitar combinar-ho amb la jornada laboral, i les inscripcions poden fer-se durant el mes desembre i gener als centres Gavarra, Sant Ildefons i també en el Parc Esportiu Llobregat.


El de Sant Ildefons presenta una vintena de cursos diferents, que van des de la fotografia (digital i analògica) als balls de saló, dibuix i pintura, vital-gym o la iniciació a la informàtica. El centre cívic La Gavarra té les inscripcions obertes fins a mitjan gener i ofereix tallers d'art, de teràpia del riure i de teatre, a més dels tallers d'introducció a diferents especialitats que organitza l'Associació Cultural Gent i Futur.
Finalment, el centre Cívic del Parc Esportiu continua apostant pels cursos i tallers monogràfics. Quatre eixos els defineixen: l'expressió (fotografia, escriptura creativa, teatre, ioga ...), els tallers gratuïts de medi ambient, els recursos (tast de vins, cuina en família, iniciació a l'anglès ...) o la salut i el creixement personal (mindfulness, relaxació, control de l'estat d'ànim...).

Centre Cívic Gavarra
Centre Cívic Sant Ildefons
Centre Cívic Parc Esportiu Llobregat