TEATRE a l'Auditori de Sant Ildefons. ROSA MUTABILIS de Sadurní Vergés. Passi obert el proper dia 6 de Febrer

Dins del Projecte FACTORIA SI, el proper dimarts 6 de febrer a les 20h, tindrem l’oportunitat de gaudir de l’obra ROSA MUTABILIS, de Sadurní Vergés. Amb Mariantònia Salas, Ignasi Guasch i Helena Lucas (escenografia, vestuari i llums).

“L’Albert i la Berta es coneixen a través de l’única manera possible que ofereix el món on viuen: una agència que posa en contacte persones que comparteixen interessos. Tots dos busquen el mateix: una mica d’afecte en una societat que prima la solitud i la fredor tecnològica. Ara bé, què passa quan la persona amb qui et cites et recorda excessivament un passat que preferiries oblidar? Rosa Mutabilis tracta de la lluita entre la raó i el sentiment, de la solitud contemporània, de la foscor del desig prohibit, de la pèrdua, de l’abús, de l’assetjament, del dolor… Com afirmava Arthur Schnitzler ja fa unes quantes dècades, la raó i el sentiment es contradiuen però no poden separar-se i, per tant, estan condemnats a lluitar entre si eternament.”

Si esteu interessats en assistir us demanem que ens confirmeu la vostra assistència abans de les 24 h del dia  5 de Febrer. Poseu-nos al següent correu auditorisi@aj-cornella.cat les persones que vindreu i un nom. Les places són limitades i es reservaran per ordre de petició. Haureu d’estar a l’auditori Sant Ildefons abans de les 20 hores.

 Us hi esperem!