Arrenca una nova iniciativa de participació ciutadana al Departament de Cultura

El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cornellà posa en marxa una nova iniciativa perquè la programació i alguns dels cicles culturals que es duen a terme a la ciutat es puguin desenvolupar d'una forma més participativa i oberta.
Per tal de que així sigui, es posa a disposició ciutadana una breu enquesta on tothom pot dir la seva. Tot i que l'enquesta fa referència específica als cicles "Cornellà Escena" i "Cultura en Família", també compta amb un apartat de suggeriments, millores i propostes, on es pot aprofitar per incidir tant en aquests cicles concrets, com en altres aspectes de la programació cultural de la ciutat.
Podeu trobar l'enquesta online en el següent enllaç o butlletes físiques a les biblioteques municipals, a l'Espai d'Art Moritz, al Departament de Cultura i a les sales Ramon Romagosa, Orfeó Catalònia i Auditori de Sant Ildefons.
Per a poder aprofundir en aspectes concrets o per tal d'obtenir més informació us podeu  adreçar al mail cultura@aj-cornella.cat o al telèfon 93 377 02 12 (ext. 1450).