Cornellà se suma a la Quinzena Metropolitana de la Dansa

La Quinzena de Dansa Metropolitana ja és aquí: aquest cap de setmana trobarem les dues primeres cites, una trencadora i contemporània que recorrerà el subsòl de Cornellà i Esplugues, i una actuació més clàssica i familiar a la Sala Ramon Romagosa.

Per començar, ‘Under9', un projecte de Brodas Bros., el divendres 2 de març a les 19.00 hores, per fer baixar la dansa urbana al metro. Acompanyats de la percussió de Brincadeira, i la companyia de breakdance/contemporània Iron Skulls, començaran el seu recorregut a la plaça de l'Estació.

En segon terme, el diumenge, 4 de març a les 12.00 hores, el Centre de Dansa de Catalunya interpretarà ‘Quadres d'una exposició', a la Sala Ramon Romagosa (venda d'entrades AQUÍ). L'espectacle, creat per Roser Muñoz i Joan Boix, juga amb les noves tecnologies sobre peces musicals de Mússorgski, afegint màgia i emoció a una creació que fa entrar els nens i nenes en el món fascinant del ballet.


Quinzena de Dansa Metropolitana

Oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer, la Quinzena metropolitana de dansa és una invitació a gaudir intensament de la dansa, a conèixer grans artistes i nous talents, a descobrir estils i tècniques que us sorprendran. A viure una experiència vibrant que tindrà per escenari sis ciutats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Sis ciutats agermanades per la dansa.

Les properes actuacions a Cornellà seran ‘Double Bach' de la Cia. Antonio Ruz, el 10 de març a la Sala Ramon Romagosa; ‘Origami', de la companyia Furinkaï, una espectacular proposta de carrer, gratuïta, per al matí del diumenge 11 de març al parc de Can Mercader (dues sessions, a les 11.30 i les 13 hores); i ‘A tres bandes', espectacle a la plaça de Catalunya, el 17 de març, amb la participació de tres escoles de dansa de la ciutat.

#dansametropolitana
MÉS INFORMACIÓ: ‘Quinzena de Dansa Metropolitana‘