Quinzena de la Dansa Metropolitana a Cornellà

Cornellà juntament amb Barcelona i altres quatre grans ciutats metropolitanes, impulsen, aquest mes de març la primera edició del festival "Dansa. Quinzena Metropolitana", un esdeveniment que neix per convertir-se en un espai anual per promocionar la dansa en les seves diferents modalitats. La programació inclou prop d'un centenar de propostes i algunes de les primeres es podran veure a Cornellà aquest cap de setmana.


Per començar, ‘Under9', un projecte de Brodas Bros., el divendres 2 de març a les 19.00 hores, per fer baixar la dansa urbana al metro. Acompanyats de la percussió de Brincadeira, i la companyia de breakdance/contemporània Iron Skulls, començaran el seu recorregut a la plaça de l'Estació.

En segon terme, el diumenge, 4 de març a les 12.00 hores, el Centre de Dansa de Catalunya interpretarà ‘Quadres d'una exposició', a la Sala Ramon Romagosa (venda d'entrades AQUÍ). L'espectacle, creat per Roser Muñoz i Joan Boix, juga amb les noves tecnologies sobre peces musicals de Mússorgski, afegint màgia i emoció a una creació que fa entrar els nens i nenes en el món fascinant del ballet.


Espectacles per a tots els públics

Oberta a tots els gèneres i públics, present a teatres, museus, vagons de metro o al carrer, la Quinzena metropolitana de dansa és una invitació a gaudir intensament de la dansa, a conèixer grans artistes i nous talents, a descobrir estils i tècniques que us sorprendran. A viure una experiència vibrant que tindrà per escenari sis ciutats de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Sis ciutats agermanades per la dansa.


Les properes actuacions a Cornellà seran ‘Double Bach' de la Cia. Antonio Ruz, el 10 de març a la Sala Ramon Romagosa; ‘Origami', de la companyia Furinkaï, una espectacular proposta de carrer, gratuïta, per al matí del diumenge 11 de març al parc de Can Mercader (dues sessions, a les 11.30 i les 13 hores); i ‘A tres bandes', espectacle a la plaça de Catalunya, el 17 de març, amb la participació de tres escoles de dansa de la ciutat.

Vols saber que més?. Doncs no facis plans de darrera hora, planifica't i gaudeix plenament de tot el que t'ofereix la ciutat. Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà

QUINZENA DE LA DANSA METROPOLITANA