Passis exclusius d'“Amanda T”, “El Misteri de Fermat” i "Berta, la caputxeta, 3ª generació" dins del projecte Factoria SI

El proper dimecres 21 de març, a les 20:00h a l’Auditori de Sant Ildefons, la companyia En Cursiva oferirà una funció prèvia del seu muntatge teatral "Amanda T", inspirat en la tràgica història de ciberassetjament que patí la jove canadenca Amanda Todd. L'assetjament, el despit, la necessitat de reconeixement o la solitud, són temes que alimenten aquesta història.

Podeu trobar tota la informació sobre l’espectacle AQUÍ.

D’una altra banda, el 28 de març, a les 20:00h i al mateix Auditori de Sant Ildefons, podrem gaudir de la presentació d’una altra de les obres en residència. En aquest cas es tracta de “El Misteri de Fermat”, a càrrec de Teatre de l’Enjòlit, que des del 2007 aposten per un teatre de fort contingut social, lligat amb l’actualitat i obertament polític. Amb “El Misteri de Fermat” es plantegen un nou repte: un espectacle sobre les matemàtiques amb el qual transmetre l’amor per la ciència, el repte apassionant d’enfrontar-se a un enigma i la descoberta d’un món que amaga una enorme bellesa.

Podeu trobar tota la informació sobre l’espectacle AQUÍ.

Per últim, el projecte Factoria SI també acull residències en altres indrets de la ciutat. En aquest cas es tracta de la de l'espectacle familiar "Berta, la caputxeta, 3ª generació" de la Cia. T-Gràcia, recomanat per a infants entre 3 i 8 anys, que el dissabte 24 de març farà un passi obert al públic a les 12:00h a l'Orfeò Catalònia

Podeu trobar tota la informació de l'espectacle AQUÍ.

Com ja és costum amb aquestes residències artístiques promogudes pel projecte Factoria SI, totes tres obres tindran l’entrada gratuïta, amb prèvia reserva al mail auditorisi@aj-cornella.cat indicant el nom complert i el número d’entrades que desitgeu. Recordem també que, per respecte als artistes i a la resta de públic assitent, caldrà estar a la sala mitja hora abans de l’inici de la funció.