La Guàrdia Urbana de Cornellà ven escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil

La Guàrdia Urbana de Cornellà s'ha adherit a la campanya "Escuts Solidaris" impulsada per les policies locals de diferents municipis amb l'objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta consisteix en la venda d'escuts brodats d'aparença similars als oficials de la Policia Local i que es poden adquirir, al preu de 4 euros, a les dependències de la Guàrdia Urbana (carrer Rubió i Ors, 65), Ajuntament de Cornellà i altres entitats com ara l'Associació de Veïns del Pedró, la Penya Dominó, els comerços adherits a l'entitat "Cornellà Compra a Casa" o el CCR La Segarra, entre d'altres.


La campanya compta ja amb la col•laboració d'una vintena de policies locals d'arreu de Catalunya i consisteix en la recollida de diners a través de la venda d'escuts brodats de cada municipi.
Els escuts, amb fons negre i filets grocs, identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porta incorporada l'etiqueta #pelsvalents. L'escut porta una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles.
La recaptació dels diners s'ingressarà per a la construcció del Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu que necessita una inversió de 30 milions d'euros.

web Guàrdia Urbana
web #pelsvalents