La ciutat es mobilitza per reivindicar els drets de les dones

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el 8 de març, el Consell de la Dona i l'Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones, organitzen a la ciutat al voltant d'una trentena d'actes i d'activitats per sensibilitzar la població sobre la igualtat de gènere i els drets de les dones.

Durant aquest cap de setmana i la propera setmana es podrà assistir a diferents actes i xerrades que permetran fer visible les situacions de les dones en diferents contextos, per reivindicar les diferents situacions i reclamar la igualtat real en tots el àmbits socials.

L'acte central va tenir lloc el 8 de març, a les 12.00 hores, a la plaça de l'Ajuntament, amb la lectura del manifest reivindicatiu que va aplegar un bon grapat de persones.

Plaça Església /08.03.2018 (12h)

 
 

Cornellà, ciutat pionera

Cornellà és una ciutat capdavantera a la comarca en polítiques d'igualtat i ofereix a les dones del municipi diferents recursos en funció de les seves necessitats: cursos de cultura general, projecció de pel·lícules, teatre, xerrades d'autoestima, la Universitat d'Estiu de les Dones i tallers orientats a la inserció laboral, així com assessorament i informació per a casos de divorcis i separacions, violència de gènere i dret laboral. A més, des del CIRD es desenvolupen activitats en els instituts de la ciutat, conscients que la prevenció és la millor eina per fer front al masclisme i a les actituds discriminatòries.Actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora