L’Ajuntament de Cornellà demana a la ciutadania l’opinió sobre diferents temes

L'Ajuntament de Cornellà obre a consulta ciutadana diferents qüestions per conèixer i valorar les seves propostes i opcions. Aquest mes de març hi ha oberta una consulta per al públic jove. Durant el mes de juliol, el programa de Nits d'Estiu fa que la nostra ciutat s'ompli d'una oferta de música de tots els estils, teatre, cinema i activitats culturals a l'aire lliure per gaudir de l'espai públic de la ciutat. Dins d'aquest programa, l'Ajuntament vol incorporar una activitat adreçada principalment a adolescents i joves.

Amb l'objectiu que aquesta sigui d' interès per als joves, es vol consultar quin tipus de festa interessa, amb quin tipus de música, i d'altres aspectes d'oci i culturals. Per participar només s'ha d'entrar en el web Cornellà Opina, registrar-se i omplir un ràpid formulari.


Tens alguna idea per donar ús als quioscos tancats?
Posteriorment, al més d'abril s'obrirà una altre de consulta a la ciutat, per cercar l'opinió de la ciutadania per donar nous usos als quioscos de premsa tancats en els darrers anys, que siguin útils i d'interès general.
Cornellà Opina és un espai d'opinió i coresponsabilitat, que l'Ajuntament ha obert per plantejar regularment diferents qüestions del municipi, de qualsevol transcendència, perquè els veïns i veïnes de Cornellà diguin la seva: amb quina proposta estan d'acord, o els sembla la millor i més adient. Per opinar en una enquesta només cal estar empadronat a Cornellà i registrar-se.

Cornellà Opina