Obertes les inscripcions per als nous tallers i cursos dels centres cívics

Fins el 29 de març és obert el termini per a inscriure's en qualsevol dels més de cinquanta tallers i cursos que ofereixen els centres cívics de Sant Ildefons, Gavarra i Parc Esportiu per al període abril-juny de 2018. Els cursos són per al públic adult majoritàriament i es fan en horari de tarda.
L'oferta és molt variada. A Sant Ildefons es pot triar entre cursos creatius de fotografia, dibuix i pintura o joieria a altres d'activitat física com el tai-txi, vital-gym, zumba o els de cuina, informàtica i els clàssics de balls de saló, dansa oriental, flamenc o sevillanes.


Al Centre Cívic de Gavarra podrem trobar la vessant creativa amb el clàssic taller d'art a càrrec de l'artista l'Evaristo Benítez, o els d'artterapia i risoterapia. També l'associació Gent i Futur ofereix tallers variats d'introducció a la moda, patchwork, ioga, tall i confecció, brodat i tècniques de patronatge industrial.

Pel que fa al Parc Esportiu Llobregat, ofereix prop d'una trentena de cursos: costura creativa, cuina, mindfulness, abdominals hipopressives, escriptura creativa, tast de vins o escriptura creativa. També hi haurà propostes de creixement personal i alguns gratuïts relacionats amb el medi ambient.

 

Centre Cívic La Gavarra
Centre Cívic Sant Ildefons
Centre Cívic PELL