Dóna’ns la teva opinió a través de Cornellà Opina

L'Ajuntament de Cornellà obre a consulta ciutadana a través de la pàgina Cornellà Opina. Dóna'ns la teva opinió i comprova quants veïns o veïnes estan d'acord amb tu, quines són les opinions de l'altra gent sobre la ciutat, etc.

La consultes vigent actualment fa referència als nous usos dels quioscos de premsa tancats (es podrà contestar entre l'1 i el 30 d'abril). Tens alguna idea creativa, innovadora i sostenible econòmicament per als quioscos tancats del teu barri? .

Comparteix les teves propostes sobre aquestes qüestions i pren part en la presa de decisions en temes de ciutat.

Cornellà Opina

Pressupostos participatius, una altra opció

D'altra banda, de l'1 al 30 d'abril s'obre el termini perquè cada ciutadà o ciutadana de Cornellà presenti la seva proposta perquè sigui inclosa en el pressupost municipal d'inversions per a 2019. Es tracta de la tercera edició del projecte de Pressupostos Participatius de Cornellà: només cal estar empadronat a Cornellà, tenir més de 16 anys i registrar-se en el web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat/
Les propostes es poden presentar al web o als punts d'informació de cada barri. Després s'analitzaran -per revisar el seu cost estimat i s'adeqüen als criteris plantejats-, i entre el 16 de juny i el 15 de juliol es podran votar, a través de la mateixa web.
Les més votades s'incorporaran al pressupost municipal de l'any que ve. L'Ajuntament reservarà fins 1.254.510 euros del pròxim pressupost d'inversions per als projectes més votats per la ciutadania.