Arriba la XXVI Jordiada amb activitats per a tota la família

Diumenge vinent, 22 d'abril, és l'hora de la gran festa de la Jordiada: una trobada organitzada per entitats de la ciutat per donar molta més dimensió a la festa de Sant Jordi. Durant tot el dia, el parc de Can Mercader s'omplirà d'activitats: parades de llibres i roses, jocs infantils, actuacions, un dinar popular, mostres d'artesania i d'oficis i la presència de la cultura popular i tradicional catalana expressada per les diferents entitats que hi prenen part.

Aquest any és el 150è aniversari del naixement del lingüista Pompeu Fabra, a qui es fa un especial record. Les activitats al parc de Can Mercader s'allargaran durant tot el diumenge, entre les 10.30 i les 21 hores. Podeu consultar el seu horari i localització en el següent plànol:

⇒ Activitats 22 d'abril a Can Mercader


Més activitats durant la setmana

La Jordiada arriba a la XXVI edició aquest any 2018. Però també val a dir que la Jordiada és molt més que la festa de diumenge, ja que durant deu dies, música, presentacions literàries i altres activitats omplen la ciutat de Cornellà. En especial, dissabte vinent, 21 d'abril, serà un dia especialment dedicat als més petits: durant el matí hi ha activitats familiars al Patronat Cultural i Recreatiu, els castellers de Cornellà celebren la Festa Enxaneta, i a la tarda, a l'Orfeó Catalònia el CIJ Mowgli organtiza les 8 hores de contes.

Dilluns que ve serà Sant Jordi i durant la setmana encara continuaran les activitats vinculades a aquesta celebració col·lectiva de la cultura i les tradicions populars catalanes. Consulteu tota la programació en aquest pdf.