Ja està en marxa el 34è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”!

Ja es poden presentar les obres al 34è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà". Aquest certamen vol donar oportunitat a les persones joves creadores que fan els seus propis còmics. Una oportunitat per donar a conèixer les seves creacions al món de les vinyetes.

El concurs consta de dues categories:

- De 12 a 16 anys 1 o 2 pàgines en DIN-A3
- De 17 a 30 anys de 2 a 4 pàgines en DIN-A3.

Els treballs poden ser individuals o presentat per dues persones (dibuixant i guionista). La temàtica i la tècnica és lliure i es pot presentar fins el dia 29 de juny de 2018. Hi ha diferents premis econòmics, lots de còmics, la publicació de l'obra a diferents revistes i un viatge al Festival de Còmic d'Angoulême.

El jurat decidirà les obres premiades a mitjans de juliol i els premis s'entregaran el divendres 9 de novembre a les 20h al Castell de Cornellà, acte que donarà el tret de sortida a la Mostra del Còmic 2018.

També, es pot entrar en el sorteig d'un lot de còmics votant a una de les candidatures al 25è Premi Ivà al/a la millor historietista professional. Enguany les persones proposades per aconseguir aquest premi són Alfons López, Enrique Ventura, Marika Vila, Max y Miguel Gallardo.

Consulta les bases del concurs a:
http://www.cornella.cat/ca/ConcursDeComics.asp?idioma=ca.
Pots emetre el teu vot al 25è Premi Ivà a:
http://ajuntament.cornella.cat/comic/
Per a més informació:
comics@aj-cornella.cat