Cita amb el 35 Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Una nova edició del Festival de Arte Flamenco de Catalunya començarà el 3 de maig a Cornellà. Vint dies durant els quals la ciutat acollirà múltiples activitats relacionades amb el món del flamenc. El festival, que aquest any compleix 35 edicions, es realitza amb la intenció de mostrar l'evolució d'aquest art i de presentar nous talents.


Les dues grans cites del festival es podran gaudir els dies 5 i 19 de maig. El 5 de maig a l'Auditori de Sant Ildefons es podrà veure l'actuació de Maria Terremoto i David Pino, a partir de les 22h. La segona actuació estel•lar serà el 19 de maig, a l'Auditori de Cornellà amb el recital del guitarrista Vicente Amigo, que mostrarà les seves últimes creacions per a delit dels assistents. Altres actuacions com un concert tribut a Paco de Lucía o els recitals d'Antonio Suárez "Guadiana" i Juan Cortés, així com la gala Novísimos seran altres destacades propostes d'aquest festival de renom internacional.


Completaran el Festival d'enguany, exposicions, presentacions de llibres o conferències. Tampoc faltaran les tradicionals cites com "Las academias bailan", les festes de les papas rocieras o les Cruces de Mayo, entre d'altres.

Programa del 35è. Festival de Arte Flamenco de Catalunya
Web del Festival