Més de 400 estudiants de Cornellà assisteixen a la III Fira Apropa al Citilab

El passat 18 d'abril Citilab va acollir la tercera edició de la Fira APROPA (Accions Pel Reciclatge i l'Orientació Professional i Acadèmica), una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Cornellà amb la col·laboració de diverses entitats del municipi que té l'objectiu de posar en valor l'oferta formativa del municipi.

Més de 400 joves dels diversos centres educatius de la ciutat van omplir la Plaça Can Suris i les instal·lacions del Citilab de ganes d'aprendre i d'entusiasme per construir el seu futur durant aquesta jornada d'orientació. D'aquests assistents, 350 estudiants van participar en els diversos tallers que es van impartir al llarg del matí.

La jornada va començar a les 9:30h del matí amb la conferència plenària inaugural ‘Identificada i entrena les teves competències', a càrrec de Daniel Sáez, que va anar seguida de la xerrada ‘(Re)enganxa't als estudis' amb Carme Martínez-Roca.

El taller de xarxes socials, organitzat pel Citilab, va reunir una quarantena de persones que van poder aprendre a gestionar i a exposar el seu perfil professional a plataformes com LinkedIN i InfoJobs. En la segona activitat preparada pel Citilab, el taller d'enregistrament de vídeo currículums, hi van participar una cinquantena de nois i noies que van rebre nocions d'oratòria per poder presentar el seu recorregut acadèmic, les seves competències i les seves metes laborals davant de càmera al plató de televisió.

A banda d'aquests dos tallers, els estudiants van implicar-se en els tallers de cuina en alemany i francès, el taller de jardineria i el taller d'enlairament de drons amb FMIC. A més, a l'exterior del Citilab, es va comptar amb la presència dels diversos punts d'informació dels instituts, centres formatius i entitats de Cornellà que van oferir orientació personalitzada a tots els interessats i interessades.

Aquesta tercera edició de la mostra de l'oferta formativa de Cornellà va ser tot un èxit d'assistència i participació. Te la vas perdre? Doncs aquí tens el vídeo-resum de la jornada!

Mira AQUÍ el vídeo de la Jornada