Participa i gaudeix de la Jornada de Natura i Creativitat al carrer Miranda

Divendres 4 de maig el carrer de la Miranda s'omplirà de tallers familiars i infantils sobre medi ambient i activitats artístiques i culturals amb motiu de la celebració de la Jornada de Natura i Creativitat. Aquesta iniciativa està impulsada per l'Ajuntament en el marc del projecte Cornellà Natura, que vetlla per la transformació i naturalització de la ciutat.
Des de les 16:30h fins les 20:30h, el carrer de la Miranda acollirà aquest seguit de dinàmiques creatives i sostenibles que faran possible que petits i grans es diverteixin i es conscienciïn sobre la importància de cuidar i respectar els espais verds dels municipis.


Un plató de televisió al carrer

Citilab participa en aquesta jornada traslladant el seu plató de televisió just al mig del carrer, a la cruïlla entre el carrer de la Miranda i el carrer de Ramoneda, i durant tota la tarda es realitzaran entrevistes als artistes i dinamitzadors de les activitats i també s'hi podran acostar els ciutadans de Cornellà més engrescats per parlar sobre el seu barri i sobre la seva implicació amb la preservació del medi ambient i els espais verds.


A més del Citilab, aquesta iniciativa de Cornellà Natura compta amb la participació de l'Escola de Dansa i Cant Eva Gris, el Microteatre de Cornellà, el Taller d'art del Centre Cultural Joan N. García-Nieto, el Club Social Espai 3, el Taller Une tu Creatividad, l'Escola d'Art Artcrenata, la Fundació Catalana de l'Esplai: Fundesplai i l'Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà.

Díptic informatiu
Projecte Cornellà Natura