Els júniors femení i masculí del CB Almeda als campionats d’Espanya

Els equips júniors masculí i femení del CB Almeda estan disputant els campionats d'Espanya de la seva categoria al llarg d'aquesta setmana a Badajoz y Huelva respectivament, després d'haver aconseguit el seu passi, les noies com a campiones de Catalunya i en el cas dels nois com a tercer millor equip de Catalunya. És la primera vegada que un club català compta amb dos equips en aquest campionat en la mateixa temporada En la secció masculina s'enfronten els 32 millors equips d'Espanya entre el 6 i el 12 de maig, dividits en 8 grups.

El júnior femení, campió de Catalunya
D'altra banda, l'equip júnior de la generació de l'any 2000, disputa el Campionat d'Espanya Júnior Femení que se celebra del 6 al 12 maig a Huelva, Aljaraque i Punta Umbria, on el Spar Gran Canària tractarà de defensar un títol que ha aixecat en 9 de les últimes 10 edicions. També aquí jugaran 32 equips en 8 grups.

Cal destacar que la generació del Junior femení de l'any 2000, ha aconseguit ser campiona de Catalunya en les 3 categories de formació, infantil, cadet i junior, cosa que anteriorment només havia aconseguit un altre club en tota la història del básquet català, l'O.I. Mataró femenina amb la seva generació de l'any 95.

Així mateix, aquest cap de setmana l'equip cadet femení de l'Almeda també ha aconseguit la seva classificació per a Campionats d'Espanya en la seva categoria.

Web de la FEB