Aquest dissabte, Nit dels Museus amb música i activitats especials

Departament de Patrimoni

El 19 de maig és la Nit dels Museus, i el Museu Palau Mercader s’hi suma amb diverses activitats especials. A les 19.30 hores es podrà assistir a la projecció del documental: “Barcelona, abans que el temps ho esborri”, que recorda la història d’uns parents dels Mercader, la família Baladía-Llorach, en paral·lel a la història d’una Barcelona efervescent en el període entre les dues exposicions universals de 1888 i de 1929.

A partir de les 21.30 hores tindrem música en directe. Carles Beltran, Tànit Navarro i Lluc de la Plana presenten l’obra musical “Anit”, al pati central del Museu, un concert poètic impregnat de bellesa i desig que podreu gaudir mentre brindeu o feu una visita guiada a la planta noble (a partir de les 21 hores).

La nit dels Museus anirà seguida d’un dia de portes obertes, el diumenge 20 de maig, d’11.30 a 13.30 hores. Esteu convidats a passejar per les sales del museu i conèixer les tasques menys visibles del dia a dia, de la mà dels professionals que hi col·laboren. I també, durant el matí, tindrà lloc l’activitat “Sona, sona la pianola”, amb la música d’aquest instrument interpretat per Josep Domènech al pati central del Palau.

Més informació al telèfon 93 474 51 35, de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores, o escrivint a l’adreça electrònica museumercader@aj-cornella.cat

Museu Agbar de les Aigües

També al Museu Agbar, amb motiu de la Nit dels Museus, la festa i la diversió estan garantides el dissabte 19 de maig, entre les 19 hores i la 1 de la matinada, amb l’activitat “Water’n’rol“. Es tracta d’un joc d’estratègia on haureu de fer servir la memòria, l’enginy, l’atenció i tot el que us envolta per acabar l’experiència en les millors condicions. Només hi haurà un guanyador en tota la nit i el premi serà una experiència única. És gratuït, encara que les places són limitades; hi haurà cinc torns a les 19, 20, 21, 22 i 23 hores.

Les places es poden reservar a partir del 14 de maig. Informeu-vos-en al telèfon 93 342 35 38. Més informació.