Aquest dissabte, Nit dels Museus amb música i activitats especials

El 19 de maig és la Nit dels Museus, i el Museu Palau Mercader s’hi suma amb diverses activitats especials, a partir de les 19.30 hores: la projecció del documental “Barcelona, abans que el temps ho esborri”, música en directe, amb Carles Beltran, Tànit Navarro i Lluc de la Plana que presenten l’obra musical “Anit”, al pati central del Museu, que podreu gaudir mentre brindeu o feu una visita guiada a la planta noble. La nit dels Museus anirà seguida d’un dia de portes obertes, el diumenge 20 de maig, d’11.30 a 13.30 hores.

També al Museu Agbar, amb motiu de la Nit dels Museus, la festa i la diversió estan garantides el dissabte 19 de maig, entre les 19 hores i la 1 de la matinada, amb l’activitat “Water’n’rol“. Es tracta d’un joc d’estratègia gratuït, encara que les places són limitades; hi haurà cinc torns a les 19, 20, 21, 22 i 23 hores. Les places es poden reservar a partir del 14 de maig. Informeu-vos-en al telèfon 93 342 35 38. Més informació.

Festes de barri a Riera, activitats a Sant Ildefons, teatre i música

Però el cap de setmana és ple d'opcions per a tots els gustos, a tots els barris, i per a tots els públics. Riera celebra les seves festes de barri, amb música i animació, principalment a l'esplanada del parc Esportiu Llobregat. A Sant Ildefons, l'Associació de Veïns organitza una nova edició de la seva Setmana Cultural.

I a l'Auditori, una doble cita: el guitarrista Vicente Amigo ve com a cap de cartell del Festival de Arte Flamenco (dissabte, 21.00 hores), i Josep Maria Pou es fica dins de la pell del capità Ahab i s'enfronta tot sol a la balena Moby Dick i a l'escenari (diumenge, 19.00 hores).

Què fer a Cornellà
Agenda d'activitats