Diferents actes reivindiquen el Dia Internacional de la Dona

El Consell de la Dona, òrgan en què es troben representades diferents entitats de la ciutat vinculades a potenciar la igualtat d'oportunitats, han desenvolupat un ampli programa d'activitats per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Durant tot el mes s’han programat més de 20 activitats de tota mena per parlar sobre el paper de les dones en tots els àmbits socials. Xerrades, teatre, conferències o música són alguns dels actes per reflexionar i reivindicar el paper de les dones des de diferents perspectives.

Xerrades i òpera

El dia 11 es farà una xerrada sobre el paper de les dones cuidadores i també una taula rodona sobre conciliació de la vida laboral i familiar. El dia 12 es podrà veure un documental de TV3 titulat “Reflexiona sobre què passaria si manessin les dones” i el 13 una xerrada sobre la dona i el món rural.

El dia 16 es farà el lliurament de premis de Narrativa per a dones “Àrtemis” i el 20 es podrà veure l’obra de teatre “Una tarda amb Lorca” al Patronat, a càrrec del taller de teatre del CIRD. També el dia 22 es farà una conferència sobre teologia i el dia 26 es podrà presenciar l’òpera de Bizet “Els pescadors de perles” a l’Auditori. Més informació sobre els actes a: www.cornella.cat

Activitats Dia Internacional de la Dona