La Cloenda de l'Esport en Edat Escolar, festa per a tothom a Can Mercader

Departament d'Esports

Centenars d’escolars celebren demà dissabte 26 de maig, a partir de les 9.00 hores al parc de Can Mercader, la Festa de Cloenda de l’Esport Escolar. L’Ajuntament organitza una jornada esportiva i lúdica amb moltes propostes i iniciatives perquè els infants i les seves famílies gaudeixen d’un matinal on la diversió està garantida.

A primera hora del matí es lliuren els trofeus als equips que han pres part aquest any en les competicions escolars i després festa per a tota la família: esports, jocs i moltes activitats per no parar! Bàsquet, escacs, futbol, escalada, inflables de tota mena, tallers de maquillatge i… també la piscina del complex de Can Mercader, que obrirà especialment les portes per primer cop aquest any! Una festa adreçada a tothom, infants, famílies, educadors, etc.

  Cloenda de l'Esport en Edat Escolar 2018

Què Fer a Cornellà el cap de setmana

Aquest cap de setmana hi ha moltes més activitats perquè estem a tocar de les festes del Corpus! Per exemple, la XXIII Trobada de Gegants, el dissabte a partir de les 17.00 hores amb la recepció de les colles convidades, seguida d’un recorregut entre la plaça de l’Església i la plaça de la Sardana. El VIII Cros Popular del Corpus, que organitza el PELL, contribueix a la lluita contra la pobresa energètica, dissabte a partir de les 9.00 hores. I la festa de la Ludoteca convertirà la plaça de Catalunya en un gran espai de jocs per a tothom, entre 11.00 i 14.00 hores.

Diumenge, destaquen al matí les VIII Matinades de Grallers i Timbalers, per carrers del barri Centre, diverses activitats familiars i divulgatives al voltant del Patrimoni de Cornellà, al Museu Palau Mercader, o també, les darreres actuacions del 35 Festival de Arte Flamenco de Catalunya, com és l'espectacle Las Academias Bailan, diumenge a les 12.00 h a la plaça de Sant Ildefons.

Per consultar horaris, preus, comprar entrades i obtenir informació ràpida i exclusiva sobre l'agenda cultural de la ciuta, tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

 

  Consulta aquí l'agenda Què Fer a Cornellà