Nova línia d'autobús d'altres prestacions entre Almeda i Barcelona

Departament d'Espai Públic

El 25 de maig ha entrat en funcionament la nova línia Metrobús M12, que forma part de la nova xarxa de Bus Metropolità d'altes prestacions. Aquesta línia connecta el barri d'Almeda de Cornellà de Llobregat amb la plaça de la Reina Maria Cristina de Barcelona.

La M12 AMB Metrobús substitueix l'antiga línia L12 i permet millorar la freqüència de pas i augmentar-ne la capacitat. Concretament, es reduirà el temps d'espera a només 5 minuts en els períodes punta dels dies feiners.

Augment de la freqüència de pas

Durant el mes d'agost, la línia també millorarà la seva freqüència de pas de dilluns a divendres feiners, amb busos cada 10 minuts la major part del servei. Per aconseguir aquest increment de freqüència de pas, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha incorporat al servei tres nous vehicles arribant als 15 autobusos que prestaran servei en aquesta línia.

La nova línia M12 forma part de la nova xarxa de bus metropolità d'altes prestacions, que  es reforça amb dos nous serveis d'autobusos: el servei de bus metropolità Exprés (AMB Exprés) i el servei AMB Metrobús.

Foto: AMB

  Més informació
  Mapa de la línia M12