Guanya un mòbil amb el Concurs Jove Instagram Corpus 2018

Prepara’t per viure l’emoció de la Festa Major de Cornellà i compartir els millors moments a les xarxes socials, perquè ara els teus vídeos a Instagram poden fer-te guanyar molts premis! Només necessites un telèfon mòbil amb càmera i un perfil públic d’Instagram per participar al Concurs Joves Instagram Corpus’18, adreçat a joves d’entre 12 i 35 anys, amb el tema “Corpus’18, la nostra festa”.

Els vídeos s'han de gravar amb un mòbil i recollir moments de la Festa Major "Corpus'18", d'activitats celebrades entre el dia 26 de maig i el 3 de juny (ambdós inclosos). Cal haver publicat els vídeos entre el 26 de maig i el 6 de juny (ambdós inclosos).

La durada del vídeo serà com a màxim de 30 segons. Publiqueu el vídeo al vostre compte d’Instagram, etiqueteu obligatòriament el vídeo amb el hashtag #CJICorpus18, mencioneu els comptes d’Instagram de @culturacornella i @queferacornella.

Podreu optar als següents premis:

  • 1r: Un smartphone Xiaomi Mi A1 + un abonament per a espectacles del Cornellà Escena.
  • 2n: Un smartwatch Xiaomi huami Amazfit bip + un abonament per a espectacles del Cornellà Escena.
  • Premi del públic, per aquell que obtingui més likes: Un smartphone Xiaomi Mi A1 + un abonament per a espectacles del Cornellà Escena.

La llista de guanyadors es donarà a conèixer a través del web i xarxes socials esmentades, com a màxim el 18 de juny.

  Pàgina web del Corpus
  Bases completes del Concurs Jove Instagram Corpus'18