XIX Fira de la Solidaritat

Aquest serà un any amb novetats, començant per l'emplaçament de la Fira, que no serà el Parc de la Infanta, com ha era tradició, sinó que ho farem a Plç Catalunya. Aquest és el lloc escollit per celebrar enguany la festa de la cooperació, l'empatia i la generositat: la "XIX Fira de la Solidaritat". El seu eix central serà: la IGUALTAT.

Vivim en temps complexos, canviants i, molts cops, contradictoris. Necessitem de tant en tant que ens recordin certes realitats i certes veritats que, tot i ser intocables i inalienables... resulta que ens les trobem acomplexades, fetes malbé.

Aquest és el cas de la IGUALTAT, una certesa que hauria de ser absoluta, però no ho és. No molts cops, no en molts llocs. Demanem igualtat entre home i dona, igualtat entre les persones siguin com siguin i siguin d'on siguin, ja que totes les persones tenim exactament la mateixa dignitat i el mateix valor propi.

Per compartir aquest bonic dissabte, disposem d'un munt d'activitats pensades perquè atraguin a tots els públics. Tindrem les entitats de cooperació i de solidaritat, sense les quals no existiria la Fira; tindrem contacontes teatralitzats, tindrem jocs, tindrem música, tindrem menjar i tindrem beure... Tindrem vida! Vine a gaudir-la amb nosaltres!!

 

Horari:

11h a 13h - Gimcana per a tota la família

12h a 16h - Cuina de la Diversitat

18h a 22h - Mostra d'entitats de Solidaritat i Cooperació

          - Jocs Gegants al centre de la plaça

18h a 23:30 - Cuina de la Diversitat

18:30 a 19:30 - Actuació infantil: "Niti i el Lleó"

20:30 a 21:30 - Actuació infantil: "Fàtima, la filla del carboner"

21:30 - Inici del concert amb "The Soul Titoo's"