Anglès i tecnologia, ben a prop aquest estiu

El curs escolar arriba al final i arriba el moment de pensar en alternatives lúdiques i educatives perquè els més joves no es quedin avorrits a casa. Com cada any, escoles, ampes, esplais i clubs esportius organitzen activitats a Cornellà els mesos de juny i juliol, i alguns també colònies i campaments per passar uns dies de vacances amb els seus companys fora de Cornellà.

Us destaquem dues opcions ben diferents, que promouen el coneixement de l'anglès i de les noves tecnologies, i que tindreu ben a prop de casa.

Casal d'Anglès per a estudiants d'ESO

Emmarcat dins del programa Educar per créixer s’ofereix, un curs més, una proposta diferent per facilitar l’aprenentatge de l’anglès a Cornellà durant el mes de juliol. Un Casal d’anglès per a l’alumnat de 1r, 2n, 3r i 4rt d’ESO, on la llengua utilitzada per totes les activitats serà l’anglès i gaudiran de jocs, tallers i sortides cada setmana.

Les inscripcions són obertes entre el 14 i el 25 de juny. Aquí teniu tota la documentació necessària per fer la inscripció si hi esteu interessats/des.

  Full explicatiu del Casal d'Anglès     Programa d'activitats i sortides
             
  Full d'inscripció al casal (2018)     Full de condicions generals
             

Petits enginyers i enginyeres amb el Tecnoestiu

A partir del 25 de juny arriba una nova edició del Tecnoestiu, una jornada d’activitats tecnològiques al Citilab que dura un matí (de 10h a 13h) i que va adreçat a esplais, casals d’estiu i famílies. En l’edició d’enguany, els nens i les nenes podran adoptar el rol de petits enginyers i enginyeres i descobrir un nou llenguatge de programació per blocs: MicroBlocks!

Durant el taller, els nens i les nenes aprendran la funció de cadascun dels elements necessaris per començar a programar amb MicroBlocks: la placa micro:bit, els sensors i els actuadors incorporats (com els leds, els polsadors o l’acceleròmetre).

Després de familiaritzar-se amb tots els elements, els participants del Tecnoestiu s’agruparan en equips i dissenyaran un petit enginy electrònic interactiu treballant de forma col·laborativa. Finalment, podran deixar anar tota la seva creativitat i decorar-los per completar la proposta.

  Més informació i inscripcions