Concentració unitària de rebuig en contra de les agressions sexuals

Avui dimarts 26 de juny, a les 20.00 hores, hi ha convocada una concentració unitària de rebuig en contra de les agressions sexuals, i en la que es denunciï aquesta i totes les formes de violència masclista, a davant de l'Ajuntament de Cornellà, de la mateixa manera que en altres poblacions del Baix Llobregat.


COMUNICAT DE CONDEMNA DEL CONSELL COMARCAL I DEL CONSELL DE DONES DEL BAIX LLOBREGAT

Davant la noticia publicada als mitjans de comunicació sobre la presumpta agressió sexual patida per una jove la nit del passat dissabte 19 de maig, el Consell Comarcal del Baix Llobregat vol manifestar el seu rebuig i la seva enèrgica condemna contra aquest fet.

Aquesta dona va ser privada de la seva llibertat a la sortida d’una discoteca de Molins de Rei, va ser introduïda en contra de la seva voluntat dins un cotxe i va ser abandonada a Sant Boi de Llobregat després de patir una violació múltiple.

Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, un delicte que atempta contra la llibertat i la dignitat de les persones i que degrada no només a les dones que ho pateixen, si no que degrada a tota la ciutadania. És un problema greu de la nostra societat que no pot quedar silenciat.

Des del Consell Comarcal hem denunciat i denunciarem totes les formes de violència masclista i continuarem treballant, des de la Comissió contra la violència masclista del Consell de les Dones del Baix Llobregat, per eradicar aquesta xacra de la nostra societat.

Tot el nostre recolzament a la víctima i a la seva família.