Música, cinema, poesia i arts escèniques a les Nits d'Estiu 2018

Departament de Cultura

Durant el mes de juliol, l’Ajuntament de Cornellà ofereix música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l’aire lliure per gaudir de l’espai públic de la ciutat. Les Nits d'Estiu disposen cada vegada de més escenaris per ampliar al màxim l'oferta i fer-la arribar a tota la ciutat. A més dels tradicionals del Castell, Can Mercader, o la plaça de Catalunya, la incorporació de propostes de teatre, gastronomia i de les entitats, enriqueixen el programa.

La primera actuació comptarà amb l'òpera fent un homenatge als tres tenors. Amb les veus de Divos, el concert tindrà lloc el divendres 29 de juny, a l’Orfeó (22.00 h). Demà, dissabte 30 de juny, són els Diables de Cornellà els que posaran activitats familiars, foc i música amb el Solstici d'Estiu, al viaducte (18.00 h.), mentre que el Grup Vocal Zetzània actuarà a la plaça de Lluís Companys (21.00 h) amb el lema "Music, life & Love".

La programació inclou Cinema a la Fresca (dimecres a la plaça de Catalunya), els concerts del parc de Can Mercader (divendres a la nit), moltes propostes al Castell (dimecres, dijous, i l'Agrupa les nits dels dissabtes), i nous escenaris com la plaça del Pilar, o el carrer Avellaner.

Tan sols has de escollir el que més t'agradi consultant l'agenda  “Què fer a Cornellà. Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter, flickr i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

 

  Descarrega la programació completa Nits d'Estiu 2018
  Properes actuacions de les Nits d'Estiu
  Consulta aquí l'agenda Què fer a Cornellà