Inici de l'onzena edició de la Universitat d'Estiu de les Dones al Citilab

Departament de Polítiques d'Igualtat

La Universitat d'Estiu de les Dones a Cornellà torna entre el 2 i el 6 de juliol al Citilab-Cornellà. En aquesta onzena edició, aborda els temes de dona, salut i qualitat de vida; les mestres i el seu llegat en l'educació; la figura de Mata-Hari i l'espionatge femení en la història; i les sàvies, amb l'herència de les dones en el coneixement.

La sessió inaugural té lloc el dilluns a les 11.30 hores, i anirà seguida d'una taula rodona sobre el paper de la dona en el món del cinema, amb la presència d'Àngeles González-Sinde (guionista i directora de cinema), Mabel Lozano (directora, guionista i productora de cine social), Mònica Randall (actriu) i Marta Selva (codirectora de Drac Màgic, cooperativa audiovisual que organitza La Mostra Internacional  de Films de Dones de Barcelona).

La Universitat d'estiu de les Dones està inclosa al programa "Els Juliols", els cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona, que organitza la programació juntament amb l'Ajuntament de Cornellà. S'especialitza en aportar una perspectiva de gènere en diferents especialitats formatives, en cursos de total validesa acadèmica. A més, inclou activitats complementàries (sota l'epígraf "Les Tardes de la Universitat") com una exposició fotogràfica, un concert, o un taller de defensa personal.

  Universitat d'Estiu de les Dones (edició 2018)
  Més informació (Els Juliols)