Últims dies per votar les propostes dels pressupostos participatius

El 15 de juliol acaba la tercera i última fase del procés dels pressupostos participatius. Entre totes les propostes presentades, la ciutadania (qualsevol persona de Cornellà que tingui més de 16 anys) pot votar les que consideri més adequades per a la ciutat o per al seu barri, a través de la pàgina web http://pressupostosparticipatius.cornella.cat o en els punts de suport digital.

Durant el mes d'abril es van rebre 288 aportacions ciutadanes en el marc de la tercera edició dels Pressupostos Participatius a través del web municipal i presencialment en els punts habilitats a cada barri, de les quals 57 han superat el procés d'avaluació i validació tècnica-econòmica dut a terme per un equip de tècnics de l'Ajuntament de Cornellà.  Les propostes que obtinguin més suport durant la fase actual s'incorporaran al pressupost municipal per a 2019.

L'Ajuntament destinarà 1.254.510 euros dels comptes municipals de 2019, l'equivalent al 25% del total previst d'inversions per a projectes consensuats amb la ciutadania. La quantitat s'ha dividit en dues parts: 788.710,91 euros (62,87%) es destinaran a propostes localitzades en els barris, i 465.799,84 euros (37,13%) destinats a propostes que beneficiïn el conjunt de la ciutat.

Per votar, només cal estar registrat a la web dels pressupostos participatius.

WEB DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS