Gaudeix de l'estiu a les piscines de Cornellà

Departament d'Esports

L'estiu ha arribat de ple i les piscines de Cornellà ja estan a ple rendiment per refrescar la ciutat. Fins a l'11 de setembre serà oberta la piscina exterior del Complex Aquàtic i Esportiu de Can Mercader. I la piscina exterior del Parc Esportiu Llobregat obrirà fins al 2 de setembre.

Diversió assegurada a les nostres instal·lacions per viure l’estiu a Cornellà entre amics, de dilluns a diumenge de 10.30h a 19.30h. Ofereixen diverses modalitats d’entrada, des de l’entrada puntual, abonament de temporada, abonament per a 10 usos, per a 20 usos, per a una instal·lació, per a dues instal·lacions i la modalitat més econòmica, l’entrada d’horari reduït de 17.00h a 19.30h al preu de 2€ per persona.

També obre, de dilluns a dissabte, la piscina municipal de Can Millars, amb instal·lacions renovades i molta més oferta d'activitats aquàtiques dirigides. En aquest cas, tanca els diumenges i durant el mes d'agost. La millora de les instal·lacions esportives de la ciutat continuarà aquest estiu amb obres a la piscina interior del Parc Esportiu Llobregat, tot i que no afectaran el funcionament de la piscina d'estiu.

 
Web del Parc Esportiu Llobregat/Complex Aquàtic Can Mercader
Preus i normativa 2018 (PELL/Can Mercader)
Programa d'activitats aquàtiques (Can Millars)
Activitats aquàtiques i abonaments 2018-2019 (Can Millars)