Troba la teva activitat preferida amb el Què Fer a Cornellà!

Nits d'Estiu a Can Mercader i festival de música electrònica ARTeNOU

Esperanzah, Dime quién, Todo es ponerse…són alguns dels títols de les cançons del segon disc que l’artista Marinah (antiga cantant del grup Ojos de Brujo) presentarà a Cornellà divendres, a Can Mercader a partir de les 22.00h, dins de la programació de les Nits d’Estiu. En aquests temes podrem escoltar des de la rumba fins a les ressonàncies flamenques, passant pel reggae i els sons llatins…un concert ple de ritmes, en definitiva, per ballar a l’aire lliure. Com a teloner de Marinah, a partir de les 21h, tindrem l’actuació de Naranjo, un cantant amb una música que es caracteritza per les influències de bandes de rock andalús com Triana, Pata Negra o el cantant Antonio Vega. Tota una declaració d’intencions.

I aquest any una de les novetats de les Nits d’Estiu és la introducció d’un Festival innovador dedicat exclusivament a la música electrònica: ARTeNOU, una proposta que també es desenvolupa a la localitat de Sant Boi el día 20 i que tindrà la seva continuïtat a Cornellà. Es tracta d’un festival totalment gratuït que tindrà lloc al parc de Can Mercader el dissabte, 21 de juliol, de les 18.00h i fins a les 01.00 hores. L’objectiu és apropar a tot tipus de públic les novetats del panorama electrònic actual. Live sets: Clément Bazin (Paris, FR), Estère (Wellington, NZ), Baiuca (Catoira,Pontevedra), Urfabrique (Barcelona), Señora (Barcelona) i Apollo T & Møed (Cornellà).DJ sets: Fujur (Cornellà) i Raúl Almeda (Barcelona). Més informació: www.artenou.com

Què Fer a Cornellà

Si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà
     

Cornellà al Dia

La ciutat és plena diàriament d'esdeveniments i activitats de tota mena i per a tots els públics. La web municipal actualitza de forma regular totes elles en una completa agenda que engloba des d'activitats culturals, socials o esportives fins a presentacions de llibres, xerrades, etc.

Si voleu rebre dues vegades per setmana a la vostra bústia electrònica informació amb tota aquesta agenda i notícies de Cornellà només heu d'omplir aquest formulari d'alta i els dilluns i els divendres estareu informats  puntualment de tot el que passa a la ciutat.

Si fins fa poc rebies el Cornellà al Dia i ara ja no, tingues en compte que el canvi de normativa pel que fa a les polítiques de privacitat fa necessari inscriure-t'hi i acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  Subscriu-te al CORNELLÀ AL DIA
  LA SETMANA (Agenda web municipal)