Música, animació i motos a les festes del barri d’Almeda

Departament d'Acció Comunitària

Aquest cap de setmana el barri d’Almeda de Cornellà concentra els actes principals de la seva festa major amb un munt de propostes lúdiques, esportives i gastronòmiques.

Un any més les associacions i entitats del barri han preparat un ampli programa amb propostes musicals per ballar i divertir-se a les nits i activitats familiars per als més petits. A més de ben segur que ens faran vibrar a tots i a totes amb el soroll característic del motor de las Harleys, ja que dissabte 21, ens han preparat una “Tarda motera” (18 h) al passeig dels FFCC, i fins i tot la possibilitat de fer una volta per Cornellà amb qui vulgui pujar amb el motorista amb “Harleys al vostre servei” (19.30 h) al carrer Sant Ferran.

No et perdis el dinar popular de dissabte, en aquesta ocasió han preparat una “Arrossada solidària”, a les 12 h, a l’escenari principal de les festes la plaça Almeda la Vella, on podreu fer la vostra aportació portant un producte per a la Botiga Solidària. A la mateixa plaça, a la nit hi haurà la revetlla amb l’Orquestra Forunn. I a l’endemà Festa de l’escuma, ludoteca per als nens, havaneres, correfoc  i colofó final amb els Focs d’artifici.

  PROGRAMA FESTES ALMEDA 2018