Poesia, òpera, cinema i música tradicional per tancar les Nits d'Estiu

Gala lírica al Castell i festival Dansafolk

Les Nits d'Estiu 2018 estan acabant, aquesta setmana hi ha les darreres actuacions. I encara teniu molt per triar: dimecres, l'última sessió del Cinema a la fresca, amb la pel·lícula "Mañana empieza todo" (dimecres 25, 22h, plaça de Catalunya). I també un espai per a una instal·lació poètica, "Or" de la cornellanenca Júlia Bel (dimecres 22, 22h, Castell de Cornellà).

Pel que fa als concerts, es tancaran amb la ja tradicional gala lírica que porta la Fundació Castells Culturals de Catalunya, en aquesta ocasió amb la soprano Natalia Labourdette (dijous 26, 22h, Castell de Cornellà). Per acabar, una altra cita, també habitual, i dedicada a la dansa i la música tradicional catalana: el Dansafolk que organitza l'Agrupació Sardanista, que ve amb dues sessions, l'Orquestrina Trama (divendres 27, 22h, Castell de Cornellà) i l'adaptació de Terra Baixa de la Cia. La Corranda de Falset (dissabte 28, 19h, Sala Ramon Romagosa).

Què Fer a Cornellà

Si vols compartir amb els teus fills i filles algun espectacle infantil, les biblioteques i també la programació Cultura en Família que proposa l'Ajuntament és la millor agenda que pots portar al damunt. Si vols practicar esport o veure algun espectacle de teatre o música per compartir amb la teva parella, visitar una exposició o fer alguna visita guiada al patrimoni aquest cap de setmana pots consultar-la de forma fàcil i senzilla mitjançant el portal Què Fer a Cornellà!

Pots seguir l'actualitat cultural i d'oci a la ciutat a través de la pàgina web, el butlletí electrònic, les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, o l'aplicació mòbil gratuïta “Què Fer a Cornellà” que permet consultar la programació des dels smartphones.

Si fins fa poc rebies el butlletí electrònic setmanal Què Fer a Cornellà i ara ja no, tingues en compte que la renovació de les polítiques de privacitat fa necessària acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  QUÈ FER A CORNELLÀ
  Subscriu-te al butlletí setmanal Què Fer a Cornellà
     

Cornellà al Dia

La ciutat és plena diàriament d'esdeveniments i activitats de tota mena i per a tots els públics. La web municipal actualitza de forma regular totes elles en una completa agenda que engloba des d'activitats culturals, socials o esportives fins a presentacions de llibres, xerrades, etc.

Si voleu rebre dues vegades per setmana a la vostra bústia electrònica informació amb tota aquesta agenda i notícies de Cornellà només heu d'omplir aquest formulari d'alta i els dilluns i els divendres estareu informats  puntualment de tot el que passa a la ciutat.

Si fins fa poc rebies el Cornellà al Dia i ara ja no, tingues en compte que el canvi de normativa pel que fa a les polítiques de privacitat fa necessari inscriure-t'hi i acceptar-les de nou per renovar la teva subscripció.

  Subscriu-te al CORNELLÀ AL DIA
  LA SETMANA (Agenda web municipal)