Del 14 al 21 d'octubre arriba de nou el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

Departament de Cultura

Del 14 al 21 d'octubre arriba una nova edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà - Memorial Charlie Rivel. El festival arribarà amb una programació repartida per carrers, places, mercats, teatres, escoles, biblioteques, casals i residències d’avis que gaudiran de prop de 70 espectacles representats per 47 companyies, provinents de 10 països (Austràlia, Canadà, Rússia, Alemanya, França, Itàlia, Bèlgica, Argentina, etc); a més de Catalunya, València, Castella i Lleó, Andalusia, Galicia, Euskadi i Madrid amb espectacles de gèneres i estils per a tots els gustos.

El Festival enguany atorgarà el Nas d’Or a Claret Papiol i March, Claret Clown, per la seva renovació del pallasso clàssic al llarg de més 40 anys de trajectòria constant. És cofundador de les companyies “Germans Poltrona”, “Circ Cric”, “Cia. Còmica La Ganga” i "Claret Clown". El lliurament del Nas d’Or es farà el dijous dia 18 d’octubre durant la gala inaugural a la Carpa del festival.

El director artístic d'aquesta edició del festival és Jordi Juanet 'Boni', qui agafa per segona vegada les regnes del certamen (la primera va ser l'any 2010 on va compartir la direcció artística amb Àlex Navarro). Jordi Juanet té una gran trajectòria com a artista de circ i ha realitzat molts espectacles amb la seva pròpia companyia i amb d'altres, girant arreu del món.

Les entrades per aquesta divuitena edició ja són a la venda des d'aquest enllaç.

El Festival l’organitza l’Ajuntament de Cornellà i enguany celebra ja la seva 18a edició. El consistori fa una aposta clara per la cultura i en concret del món del pallasso, que ja s’ha convertit en un tret característic de la ciutat.

  Llegeix la nota de premsa completa
  Web del Festival de Pallassos